Πωλήσεις - Αναβαθμίσεις Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

 
Στο επισκευαστικό κέντρο It-specialists πάντα σε συνάρτηση με τις ανάγκες του πελάτη, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με τα κορυφαία είδη πληροφορικής σε hardware και software. Ασχολούμαστε ενεργά με το εμπόριο ειδών πληροφορικής και συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως Dell - Hp - Lexamark - Oki - Lenovo - Toshiba - Microsoft - Eset.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε ανακατασκευασμένα μηχανήματα με εγγύηση ενός έτους τα οποία έχουν περάσει διπλό τεχνικό έλεγχο (από τον εκάστοτε κατασκευαστή πριν την προμήθεια τους και από το δικό μας τεχνικό τμήμα μόλις παραλειφθούν) ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας.

Επιπλέον, εκτός από το εμπόριο υπολογιστών, αναλαμβάνουμε, να αναβαθμίσουμε, να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε οποιοδήποτε τμήμα του υπολογιστή σας.

Η τεχνολογία υπολογιστών εξελίσσεται ραγδαία. Με τη πάροδο του χρόνου και την ανανέωση των εκδόσεων των λειτουργικών συστημάτων ο υπολογιστής σας γίνεται πιο αργός, με αποτέλεσμα να απαιτείται, να αυξηθούν οι πόροι του συστήματος, για την καλύτερη λειτουργία του, όπως μνήμη, επεξεργαστής, κάρτα γραφικών κ.α. Στο επισκευαστικό μας κέντρο θα βρείτε όλη την γκάμα των καινούργιων ανταλλακτικών, καθώς και πάρα πολλά ανταλλακτικά παλαιότερης τεχνολογίας για την αναβάθμιση και επισκευή ακόμα και παλαιών συστημάτων. Καθώς διαθέτουμε και εμπόριο ειδών πληροφορικής, αν για κάποιο λόγο η επισκευή είναι για παράδειγμα πιο κοστοβόρα, μπορείτε να κάνετε αντικατάσταση αυτής σε καλές τιμές και με την ποιότητα που σας εξασφαλίζει το κέντρο It-specialists.

Καλέστε μας να αξιολογήσουμε μαζί τις ανάγκες σας, ώστε να βρούμε τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για εσάς ή την επιχείρηση σας